Tips!

Hej kamrater!

Att media och samhället i stort levererar en extremt snäv bild av skönhet och utseende är ingen nyhet. Vi bearbetas ständigt för att underkasta oss diverse normer, bland annat smalhetsnormen. Smalt är fint. Lagom kurvigt är fint. Inget annat är fint.

Kroppsaktivism, fettaktivism och body positivity är på ordentlig frammarsch. Fler icke-män ditchar trötta fitspokonton på Instagram och följer istället grymma och normbrytande skönheter som Cassandra KlatzkowVanessa AlmeidaKakan Hermansson m.fl. En till person som folk borde följa, läsa och lyssna på är Alva Thång (som bloggar här, instagrammar här oooch gör musik som du hittar på Spotify om du söker på Alva). Nedan kan ni se en minidokumentär med Alva. Om det finns något du borde ägna tio minuter åt idag så är det åt att kolla in den. Du kommer att bli klokare, snällare och blessed av hennes prettyness.

Alva, du är en boss ass bitch.

KÄRLEK!

1 Comment

  1. DU ÄR EN BOSS ASS BITCH CAM! Tack för dina fina ord❤️❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*