Var en sväng förbi lifestylebutiken FABLAB på Bondegatan 7 idag. Om du är en sucker för eklektisk inredning och unik hudvård så borde du definitivt checka in dem. De hade ett litet event där de presenterade ett nytt märke på butikshyllorna, NUORI.

Lite bubbel, lite goodiebag, lite megakunniga skönhetsnördar från Nuoris håll. 

Nuori är ett eko-märke med 100% naturligt innehåll. Företagets vision är att produkterna ska passa så många som möjligt genom att vara bra produkter med snälla ingredienser som vårdar huden istället för att irritera den med starka, aktiva ingredienser. Som en stabil grund i din hudvård som du sedan kan spicea till med lite starkare saker i typ serum- eller maskform. 

De är väldigt måna om att produkterna ska vara färska. Produkterna produceras i mindre batches fyra gånger om året (i ursprungslandet Danmark) och skickas då ut till återförsäljarna. Allt för att undvika att produkterna ska stå och damma på en lagerhylla i fyra år innan den landar i någons anzikt. Produkterna testas inte på djur, säljs inte i Kina och har bivax som enda animaliska ingrediens. Not bad y’all.

Är mest nyfiken på deras cleanser. Det är en gosig mousse som blir en mjuk emulsion när du masserar in den. Den innehåller granatäpple och fruktpeptider som ska ha en lätt exfolierande effekt på huden när du masserar in den. Och den doftar… anis? Och syrligt fruktgodis? Mmm.

Återkommer givetvis med recension senare. Puss!