MOOD

Inlägget innehåller produkter som är pressutskick.

Bas

FÄRG Collections Highlight Full Coverage Foundation applicerat över hela ansiktet med en fuktad buffing brush från Morphe Brushes.

FÄRG Collections Setting Powder i Vanilla borstas sparsamt på över hela ansiktet för att undvika att den krämiga foundationen lägger sig i veck och glider runt.

FÄRG Collection Perfect Palette använder jag till en mjuk contour med den gråbruna färgen och för att ljusa upp under ögonen med den gula färgen.

Ögon

LH Cosmetics Mood Crayon i Daring Mood appliceras som ett lila unibrow som sträcker sig från ögonbryn upp till hårfästet. Färgen dras ner för näsryggen med en fuktad smudge brush från Real Techniques. Vid tinningarna blandas färgen med Mood Crayon i Cool Mood för att skapa en färgskiftning åt det kallare hållet.

Sprayar MAC Fix+ på pannan för att skapa en lite klibbigare finish så att jag kan… TADA! PRESSA PÅ LITE BILLIGT EBAY-GLITTER!

LH Cosmetics Mood Crayon i Likeable Mood suddas ut på nedre vattenlinjen och under fransraden för i en vingad form. I övre fransraden suddas Daring Mood in. 

Läppar

LH Cosmetics Mood Crayon i Daring Mood appliceras i läpparnas ytterkanter och Likeable Mood på läpparnas mitt. För att blanda ihop färgerna och få till en mer sömlös övergång sprayar jag lite MAC Fix+ på läppområdet och blendar försiktigt med fingertopp.

FÄRG Collection Big Boss Lip Gloss appliceras ovanpå för att få ett ultramegavåt finish.

BAM.

Vad tycker ni?

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*