Skönhetsmässan Acadermia 2016

Igår (fredag) var jag på pressfrukost inför öppningen av årets omgång av skönhetsmässan Acadermia på Stockholmsmässan. Mysigt med frukost efter bara två timmars sömn. Min besvikelse över att deras tolkning av ”anti aging-frukost” inte inkluderade croissants och Nutella var dock ganska stor. Tre stycken journalister frågade vilken tidning jag kom ifrån och låtsades veta exakt vilken jag menade när jag svarade Beauty and Bullshit. Life was great.

Acadermias grundare Catarina Pap de Pestény berättade lite om mässans höjdpunkter.

Acadermias grundare Catarina Pap de Pestény berättade lite om mässans höjdpunkter under frukosten

Då jag personligen inte var speciellt intresserad av mässans föreläsningar och aktiviteter så la jag allt fokus på utställarna. Det fanns en tydlig trend i utbudet i år; EKO. 
Så gott som allt var eko, naturligt och obskyra men superlyxiga små oljor som kan anti agea dig tillbaka till lågstadiet OCH rädda ditt äktenskap. 
Jag är inte ett dugg inläst på eko-hudvård så det var riktigt kul att få gå runt och kika och prata med utställare som verkligen brann för sina produkter och naturliga ingredienser. Blev extra roligt då jag hade världens bästa guide , Alejandra som driver världens bästa blogg om just ekologisk hudvård. Fick en del roliga prover som jag ser fram emot att testa, är det något att ha lovar jag att uppdatera.

Några varumärken som jag hann pratade med och verkade vara intressanta var:
Bomb Cosmetics (hade body polish och doftljus som luktade… the bomb)
M Picaut (har en ny serie som luktar amazing, har testat Calming Cocoon Cream som var alla torrisars dröm)
Weleda (upptäckte att min gamla favorit Wild Rose Capsules nu finns som en 7 day treatment, shoo)
Inglot (var på väg att sväljas levande av Inglot men lyckades begränsa mig till två gel eyeliners och ett pigment)
Maria Åkerberg (hade en dö-go salt skrubb med vit choklad som doftar kgjfjlglaeuj<vjedv gott)

Marina Miracle (hade en superlyxig olja som ska anti agea mig tillbaka till lågstadiet, som sagt)
Loelle (fick känna lite på deras kommande serum och det verkade helt fantastiskt)

Allt som allt var det en trevlig dag. Önskar dock att jag hade hunnit dit på lördagen också då det var sjukt roliga samtal och aktiviteter som jag verkligen är bummed över att ha missat. Ska definitivt se till att ha bättre med tid nästa år.

thumbnail_img_20161125_124352

 

PUSS! 

1 Comment

  1. Men vaaa! Hade missat att du hade nämnt mig. Puss ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*